Przypominający białe wino o średnim stopniu czystości.Aromaty i smaki "White Wine Style" są skutkiem połączenia dwóch herbat w sposób absolutnie doskonały. Podobny w stylu do białego wina Chardonnay z Burgundii, napój ten czerpie swoje właściwości z kwiatowej herbaty konopnej Felina i zielonej herbaty pochodzącej ze znanego chińskiego regionu Yunnan.To co czyni "White Wine Style" unikatowym to jego wyważona złożoność.
Jego długotrwały posmak doskonale nadaje się do różnych potraw.Nuty smakowe:początkując od nut orzechów laskowych i migdałów, aromat tego napoju momentalnie morfuje w łagodność nagietka i bzu. Na koniec idealne nuty ziemi dopełniają całości.
Smak jest bogaty i ekstrawagancki, a równocześnie orzeźwiający i zrównoważony. Podawać schłodzony w kieliszku do białego wina.genialnie komponuje się z:- Bogatymi serami, takimi jak Camembert- Kurczakiem- Zapami- RybąSkładniki: woda źródlana z Druskiennik, naturalna fermentowana herbata*, ekologiczny cukier*, naturalna zielona herbata*, organiczna herbata z konopi*.*Uprawiane w gospodarstwach organicznych.Warunki przechowywania: przechowywać w ciemnym miejscu, w temperaturze przechowywania od 2 do 20°C.
*****"ACALA Premium Kombucha" oferuje połączenie wiekowych tradycji, najnowszych technologii i wiedzy uzyskanej od najlepszych sommelierów na świecie. Dzięki temu ostatecznie powstaje nieprzeciętnie dopracowany napój, pełen żywych smaków i orzeźwiających bąbelków.
Produkcja tych kombuchów jest oparte na starożytnych praktykach z zastosowaniem ognia, nieskazitelnej wody źródlanej, naturalnych soków, rewelacyjnych herbat i specyficznych ziół. Podczas drugiej fermentacji napoju stosowane są technologie używane w produkcji szampana i wina.
Lata doświadczeń kończą się stworzeniem niepowtarzalnych aromatów i smaków, odsłoniętych delikatnie w tym wyszukanym napoju bezalkoholowym.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Organiczny musujący fermentowany napój herbaciany premium kombucha white wine style, 750 ml. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.