Męski sweter Livergy® z grubej dzianiny i ściągaczowymi mankietami Charakterystyka produkowane z materiału pochodzącego z recyklingu Prążkowane mankiety i dół swobodnie skrojony niebieski/czarny: gruba struktura dzianiny; ciemnoniebieski: grubo dziana struktura kabla cechy produktu table Kolor: niebieski, ciemnoniebieski, czarny szczegół: Prążkowane mankiety i dół krój: swobodny Materiał: 70% bawełna (z recyklingu), 30% poliester (z recyklingu) Instrukcje pielęgnacji: prać w temperaturze maks. 40°C (łatwa pielęgnacja) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej prasować w temperaturze do 110°C (stopień 1). Żadnego prasowania parą nie czyścić chemicznie wymiar: S (44/46) - XXL (60/62) Oeko-Tex® kanon 100 Testowany na obecność substancji destrukcyjnych Numer atestu: 13.0.30503 Hohenstein Htti standard 100 aby Oeko-Tex® to najistotniej znana na świecie, niezależna certyfikacja wszelkiego typu wyrobów tekstylnych i skórzanych; które zostały przebadane pod kątem substancji zgubnych – od przędzy i tkanin po wyroby gotowe. Etykieta potwierdza,towar odzieżowy lub skórzany został przebadany na występowanie ponad 300 destrukcyjnych substancji. GRS – Globalny kanon Recyklingu wykorzystanie w 70% z materiału pochodzącego z recyklingu Numer dokumentu: CU 851646 Zamień stare w świeże: ponowne wykorzystanie już wykorzystanych materiałów pozwala zaoszczędzić cenne zasoby. GRS pozwala na identyfikację i pełne śledzenie materiału pochodzącego z recyklingu użytego w produkcie. Oprócz całego łańcucha dostaw od punktu odbioru do sklepu sprawdzane są także kryteria społeczne i ekologiczne. Hohensteina To nadaje się idealnie Instytut badawczy Hohenstein od około 60 lat przeprowadza seryjne pomiary i badania w celu rejestracji wymiarów ciała. Dzięki technologii skanera ciała 3D wizualizowane są rzeczywiste kształty ciała i przekształcane w wiarygodne tabele rozmiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Sweter męski z grubej dzianiny (L (52/54), Ciemnoniebieski), dzianina. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.