esmara® damskie spodnie dresowe, innowacyjna długość do kostek atrybuty Z włókien naturalnego pochodzenia istotnie miękkie i przyjemne w dotyku Z przyjaznej dla środowiska wiskozy tworzone z tworzyw pochodzących z recyklingu adekwatne dobranie dzięki elastanowi Lycra® Charakterystyka towaru table Kolor: szary; czarny szczegóły: z bocznymi kieszeniami, imitacją kieszeni z tyłu, częściowo elastyczną gumką w pasie i sznurkiem krój: zwężany ku dołowi Wysokość stanu: normalna wysokość stanu Długość: progresywna długość do kostek Materiał: 68% wiskoza (Lenzing™ Ecovero™); 28% poliester (z recyklingu), 4% elastan (Lycra®) Wskazówki dotyczące pielęgnacji: prać w max. 30 °C (łatwe w pielęgnacji) nie wybielać nie osuszać w suszarce bębnowej prasować w temp. Do 110 °C (stopień 1). Nie prasować na parze nie czyścić chemicznie wymiar: Xs(32/34) - L (44/46) Oeko-Tex® kanon 100 Badany pod kątem destrukcyjnych substancji Numer atestu: 13.0.30503 Hohenstein Htti kanon 100 aby Oeko-Tex® to najistotniej znany na świecie, niezależny dokument dla produktów ubraniowych i skórzanych przebadanych pod kątem krzywdzących substancji – od przędzy i tkanin po gotowy produkt. Etykieta potwierdza,towar konfekcyjny lub skórzany został przebadany pod kątem ponad 300 zgubnych substancji. RCS – Recycled Claim standard wykorzystanie od 28 % materiałów pochodzących z recyklingu Numer certyfikatu: CU 851646 Z odzysku powstaje coś nowego: Ponowne wykorzystanie już stosowanych materiałów pozwala oszczędzać cenne zasoby. RCS pozwala na określenie i bezbłędne śledzenie tworzyw z recyklingu użytych w produkcie. Verwendeten Recyclingmaterials. Hohenstein idealne dobranie Instytut badawczy Hohenstein od około 60 lat przeprowadza seryjne pomiary i badania w celu określenia wymiarów ciała. Korzystając z technologii skanerów 3D, wizualizowane są rzeczywiste kształty ciała i przeliczane na wiarygodne tabele wymiarów.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Joggery biznesowe damskie (S (36/38), Czarny). Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.