Silvercrest Kitchen Tools Elektryczna maszynka do mięsa cechy Z bogatym wyposażeniem Wszechstronne zastosowanie – genialne do rozdrabniania mięsa i do produkcji kiełbasy Z włącznikiem/wyłącznikiem i funkcją biegu wstecznego Wlot/wylot i ślimak z odlewu aluminiowego Nóż krzyżowy ze szlachetnej stali rdzoodpornej Przycisk odblokowujący do zdejmowania wlotu/wylotu Higieniczne i łatwe czyszczenie Z przyssawkami dla jednostajnego ustawienia Wraz z instrukcją obsługi z propozycjami przepisów Akcesoria: Pojemnik z ubijakiem 2 tarcze perforowane (grube 7 mm, przeciętne 5 mm) Dysza do kiełbasy Dysza do kebbe Przetwarza ok. 1 kg mięsa/minutę I Moc blokująca silnika: 800 W, zużycie mocy: 300 W I dane oparte na zastosowaniu przeciętnej tarczy perforowanej i zależne od mieszanki mięsa i typu mięsa. Dekoracja nie wchodzi w zakres dostawy. Charakterystyka produktu table Moc: ok. 300 W liczba przetwarzanego artykułu: 1 kg mięsa/minutę Wyposażenie: 1x urządzenie podstawowe z pojemnikiem, 2x tarcze perforowane: gruba / przeciętna, 1x ubijak, 1x nóż; 1x dysza do kebbe, 1x dysza do kiełbasy Materiał: aluminium, tworzywo nienaturalne wymiary: maszynka: ok. 20,8 x 17,2 x 32 cm pojemnik: ok. 21,65 x 17 x 5,8 cm tarcze perforowane: gruba / średnia: ok. Ø 5,4 x wys. 0,4 cm ubijak: ok. Ø 5,15 x wys. 20,6 cm nóż: ok. Ø 4,7 x 0,45 cm dysza do kebbe: ok. Ø 5,85 x 3,9 cm dysza do kiełbasy: ok. Ø 5,9 x wys. 12,5 cm Waga: Urządzenie podstawowe Vde: ok. 1700 g, urządzenie podstawowe BS: ok. 1735 g, pojemnik: ok. 90 g, wlot i wylot: ok. 170 g, ślimak transportowy wraz z wałem napędowym: ok. 140 g, ubijak: ok. 26,5 g, tarcze perforowane: gruba / średnia: ok. 42 g / 44 g, nóż: ok. 16 g, dysza do kebbe: ok. 36 g, dysza do kiełbasy: ok. 21 g Zakres dostawy: 1x urządzenie podstawowe z pojemnikiem, 2x tarcze perforowane: gruba / średnia, 1x ubijak, 1x nóż; 1x dysza do kebbe, 1x dysza do kiełbasy
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Maszynka do mielenia mięsa, 300 w. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.