Ten naturalny i pyszny napój bez kofeiny znany jest też jako ""kawa orzo"". Stworzony z lokalnie uprawianego jęczmienia palonego poprzez krótką chwilę na znacznym ogniu, szczyci się potężnym, ziemistym aromatem i subtelnie gorzkim smakiem.
Filiżanką kawy jęczmiennej można się delektować o każdej porze dnia i nocy.- Nie gromadzi kofeiny - odpowiednia dla wegan- Prosto z natury - produkowano na LitwieJAK JĄ PRZYGOTOWAĆ? Wsyp 1 łyżkę kawy do swej filiżanki.
Dodaj wrzącą wodę i pozwól jej parzyć się poprzez 5-7 minut. Spróbuj podać z ulubionym mlekiem i/lub miodem. Smacznego!P.S. Nie nadaje się do kolbowych ekspresów do kawy. Spróbuj użyć tej kawy w french pressie lub innej alternatywnej metodzie zaparzania kawy.składniki: jęczmień (hordeum) 100%.
Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.***O DVARO KAVOS DVARO KAVOS (po litewsku "kawy z dworu") to rodzinna producent położona w wiejskim regionie Litwy. Założycielka Victoria, która ukończyła studia z zakresu historii średniowiecza, dąży do ponownego odkrycia dawno zapomnianych napojów i stworzenia nowych, bezkofeinowych propozycji, wywodzących się z wielowiekowej kultury kawy i herbaty w północno-wschodniej Europie.Kawy z żołędzi, cykorii, mniszka lekarskiego, marchwi i jęczmienia stają się coraz bardziej popularne wśród osób poszukujących zdrowszych alternatyw.
jednocześnie herbaty ziołowe i wellness pomagają im stworzyć urocze codzienne rytuały dbania o siebie.Receptury tych nieszablonowych produktów łączą konwencjonalne ziołolecznictwo z nowoczesnym podejściem do zdrowia ciała i umysłu.
Ich dopełnieniem są prawdziwie niezapomniane smaki, wypracowane dzięki starannemu zbieraniu, mieszaniu i prażeniu. DVARO KAVOS: przekształcanie lokalnych tradycji smakoszy w codzienne rytuały dobrane rewelacyjnie do wymagań współczesnego świata!
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Kawa z jęczmienia , 100 g. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.