tradycyjny sycylijski twardy nugat z orzeszkami arachidowymi, laskowymi i kakao, stworzony na Sycylii
Skład: syrop glukozowy, cukier, orzeszki ziemne 27%, orzechy laskowe 12%, olej słonecznikowy, dekstroza, mleko w proszku, kakao (2%), emulgator: E322 (lecytyny sojowe).
Może zawierać drobne ilości innych orzechów: migdałów, orzechów arachidowych, orzechów laskowych. Może zawierać ślady łupinek orzechów (pistacji, orzechów laskowych, orzeszków ziemnych).
wytworzone w fabryce, w której używa się płatków zawierających gluten, mleka, ziaren sezamu, ziaren soi, orzeszków ziemnych.
wymiary opakowania: 8/8/8 cm
Miejsce produkcji: Sycylia, Włochy
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Dolci siciliani croccante alle arachidi, nocciole e cacao - 80g. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.