Krzesło barowe Hoker Max podstawa złota MG33 niebieski
Model MAX docenią osoby szukające praktycznego i popularnego hokera do kuchni czy kawiarni. Ciężkie siedzisko i spawana metalowa podstawa zagwarantuje stabilność i wytrzymałość krzesłu. Tkaniny użytkowane do produkcji naszych krzeseł są bezpieczne dla dzieci, posiadają także atesty do stosowania komercyjnego.
Aksamitne materiały są nieskomplikowane do utrzymania w czystości, lekki połysk nadaje naszym produktom elegancji, dzięki czemu hokery tapicerowane będą komfortowym oraz praktycznym dodatkiem do każdego pomieszczenia.
wymiary:
-
Wysokość: 70 cm
-
Głębokość mebla: 47 cm
-
Głębokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość pełna: 43 cm
-
Kolor podstawy: Metal malowany proszkowo w kolorze złotym.
Stelaż został wyposażony w plastikowe korki zabezpieczające, co ochroni Państwa podłogę przed rysowaniem.
dzianina MAGIC VELVET miękka i aksamitna w dotyku dzianiną tapicerską. Cechuje się wysoką niepodatnością na ścieranie oraz mechacenie. Materiał zastosowania do utrzymania czystości, posiada atesty do wykorzystania komercyjnego i OEKO-TEX.
P rodukt sprawdzony pod kątem substancji zgubnych przez zewnętrzne, akredytowane instytuty.
-
Gramatura: 300 g / m2 + - 5%
-
Szerokość: 142 cm + - 3 cm
-
oporność na ścieranie: Kategoria A (60 000 suwów)
Z myślą o wspólnej komforcie użytkowania kolekcji Magic Velvet stworzył w jakości Cleanaboo. Tkaniny wyprodukowane w technologii Cleanaboo ograniczają wchłanianie wody - każdy płyn płynny kreuje się w krople i nie wnika do wnętrza tkaniny. Kolekcja Magic Velvet charakteryzuje się właściwościami trudnopalnymi, co potwierdzone przez atestem Instytutu Włókiennictwa w Łodzi.
dzianiny nie należy narażać na wysokie temperatury – nie prasować, a także nie osuszać w suszarce bębnowej. Możliwe jest pranie ręczne za pomocą specjalistycznych środków przeznaczonych do tapicerki.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Hoker krzesło barowe max podstawa złota mg33. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.