Krzesło barowe Hoker Max podstawa Profil czarna MG15 miodowy
Model MAX docenią osoby szukające ergonomicznego i popularnego hokera do kuchni czy kawiarni. Ciężkie siedzisko i spawana metalowa podstawa zapewnia stabilność i trwałość krzesłu. Tkaniny wykorzystywane do produkcji naszych krzeseł są bezpieczne dla dzieci, posiadają również atesty do użytkowania komercyjnego.
Aksamitne materiały są proste do utrzymania w czystości, lekki połysk nadaje naszym produktom elegancji, dzięki czemu hokery tapicerowane będą komfortowym oraz użytecznym dodatkiem do każdego wnętrza.
wymiary:
-
Wysokość: 70 cm
-
Głębokość mebla: 47 cm
-
Głębokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość całkowita: 43 cm
-
Kolor podstawy: Metal malowany proszkowo w kolorze czarnym.
Stelaż został wyekwipowany w plastikowe korki zabezpieczające, co ochroni Państwa podłogę przed rysowaniem.
dzianina MAGIC VELVET miękka i aksamitna w dotyku tkaniną tapicerską. Cechuje się wysoką opornością na ścieranie, a także mechacenie. Materiał zastosowania do utrzymania czystości, posiada atesty do korzystania komercyjnego, a także OEKO-TEX.
P rodukt sprawdzony pod kątem substancji krzywdzących przez zewnętrzne, akredytowane instytuty.
-
Gramatura: 300 g / m2 + - 5%
-
Szerokość: 142 cm + - 3 cm
-
niepodatność na ścieranie: Kategoria A (60 000 suwów)
Z myślą o wspólnej komforcie wykorzystywania serii Magic Velvet stworzył w jakości Cleanaboo. Dzianiny wyprodukowane w technologii Cleanaboo ograniczają wchłanianie wody - każdy płyn płynny buduje się w krople i nie wnika do wnętrza dzianiny. Seria Magic Velvet cechuje się właściwościami trudnopalnymi, co potwierdzone poprzez atestem Instytutu Włókiennictwa w Łodzi.
dzianiny nie należy narażać na wysokie temperatury – nie prasować i nie osuszać w suszarce bębnowej. Realne jest pranie ręczne za pomocą specjalistycznych środków przeznaczonych do tapicerki.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Hoker krzesło barowe max podstawa profil czarna mg15. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.