Krzesło barowe Hoker Max podstawa biała MG31 czerwony
Model MAX docenią osoby szukające funkcjonalnego i popularnego hokera do kuchni czy kawiarni. Ciężkie siedzisko i spawana metalowa podstawa gwarantuje stabilność i solidność krzesłu. Dzianiny użytkowane do produkcji naszych krzeseł są bezpieczne dla dzieci, posiadają na dodatek atesty do użytku komercyjnego.
Aksamitne materiały są nieskomplikowane do utrzymania w czystości, lekki połysk nadaje naszym produktom elegancji, dzięki czemu hokery tapicerowane będą komfortowym, a także funkcjonalnym dodatkiem do każdego wnętrza.
wymiary:
-
Wysokość: 70 cm
-
Głębokość mebla: 47 cm
-
Głębokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość całkowita: 43 cm
-
Kolor podstawy: Metal malowany proszkowo w kolorze białym.
Stelaż został wyekwipowany w plastikowe korki zabezpieczające, co ochroni Państwa podłogę przed rysowaniem.
tkanina MAGIC VELVET miękka i aksamitna w dotyku tkaniną tapicerską. Charakteryzuje się wysoką opornością na ścieranie, a także mechacenie. Materiał użycia do utrzymania czystości, posiada atesty do wykorzystywania komercyjnego i OEKO-TEX.
artykuł sprawdzony pod kątem substancji szkodliwych poprzez zewnętrzne, akredytowane instytuty.
-
Gramatura: 300 g / m2 + - 5%
-
Szerokość: 142 cm + - 3 cm
-
odporność na ścieranie: Kategoria A (60 000 suwów)
Z myślą o wspólnej komforcie używania serii Magic Velvet stworzył w jakości Cleanaboo. Dzianiny produkowane w technologii Cleanaboo ograniczają wchłanianie wody - każdy płyn płynny kreuje się w krople i nie wnika do wnętrza tkaniny. Seria Magic Velvet cechuje się właściwościami trudnopalnymi, co potwierdzone przez atestem Instytutu Włókiennictwa w Łodzi.
dzianiny nie należy narażać na wysokie temperatury – nie prasować i nie suszyć w suszarce bębnowej. Osiągalne jest pranie ręczne za pomocą specjalistycznych środków przeznaczonych do tapicerki.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Hoker krzesło barowe Max podstawa biała MG31, 6-23-65-14. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.