Krzesło barowe Hoker Max podstawa biała MG05 brązowy
Model MAX docenią osoby szukające praktycznego i lubianego hokera do kuchni czy kawiarni. Ciężkie siedzisko i spawana metalowa podstawa zapewnia stabilność i wytrzymałość krzesłu. Dzianiny wykorzystywane do produkcji naszych krzeseł są bezpieczne dla dzieci, mają dodatkowo atesty do korzystania komercyjnego.
Aksamitne materiały są przystępne do utrzymania w czystości, lekki lśnienie nadaje naszym produktom elegancji, dzięki czemu hokery tapicerowane będą komfortowym i użytecznym dodatkiem do każdego wnętrza.
wymiary:
-
Wysokość: 70 cm
-
Głębokość mebla: 47 cm
-
Głębokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość siedziska: 36 cm
-
Szerokość kompletna: 43 cm
-
Kolor podstawy: Metal malowany proszkowo w odcieniu białym.
Stelaż został wyekwipowany w plastikowe korki zabezpieczające, co ochroni Państwa podłogę przed rysowaniem.
dzianina MAGIC VELVET miękka i aksamitna w dotyku tkaniną tapicerską. Znamionuje się wysoką odpornością na ścieranie oraz mechacenie. Materiał zastosowania do utrzymania czystości, posiada atesty do wykorzystywania komercyjnego oraz OEKO-TEX.
produkt sprawdzony pod kątem substancji destrukcyjnych poprzez zewnętrzne, akredytowane instytuty.
-
Gramatura: 300 g / m2 + - 5%
-
Szerokość: 142 cm + - 3 cm
-
wytrzymałość na ścieranie: Kategoria A (60 000 suwów)
Z myślą o wspólnej komforcie stosowania linii Magic Velvet stworzył w jakości Cleanaboo. Tkaniny wykonane w technologii Cleanaboo ograniczają wchłanianie wody - każdy płyn płynny stwarza się w krople i nie wnika do wnętrza tkaniny. Seria Magic Velvet charakteryzuje się właściwościami trudnopalnymi, co potwierdzone przez atestem Instytutu Włókiennictwa w Łodzi.
dzianiny nie należy narażać na wysokie temperatury – nie prasować oraz nie suszyć w suszarce bębnowej. Realne jest pranie ręczne przy pomocy specjalistycznych środków dedykowanych do tapicerki.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Hoker krzesło barowe Max podstawa biała MG05, 6-23-56-14. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.