HCM 510, Urządzenie do podgrzewana czekolady z systemem Bain-Marie. Elektryczne podgrzewanie z ręczną regulacją temperatury, zabezpieczeniem przed brakiem cieczy, wskaźnikiem poziomu cieczy, niekapiącym kranikiem i mieszadłem automatycznym.
Nie wymaga podłączenia do sieci wodociągowej. Zalety, znaczna ilośc gorącej czekolady (10 l.) błyskawicznie i w optymalnej temperaturze, Sterowany termostat do ustawiania żądanej temperatury, System Bain-Marie zabezpieczające przed przypalaniem i przywieraniem, Poziom wody w systemie Bain-Marie jest widoczny poprzez wskaźnik, automatyczne, magnetyczne mieszadło, --//--, Charakterystyka, Kolor, Srebro, wariant napoju, Czekolada, mleko, Materiały, Materiał, Stal nierdzewna, objętość, objętość (L), 10, objętość pojemników, 10 l, Zasilanie i moc, Zasilanie, Elektryczne, Napięcie, 230V, Moc elektryczna (kW), 2,85, rozmiary, Średnica (mm), 290, Wysokość (mm), 438
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Urządzenie do podgrzewana czekolady 10l. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.