Cudowna tabliczka mlecznej czekolady wypełniona delikatną, miękką praliną o smaku orzechów laskowych. Ciesz się bestsellerowym smakiem od Galler o bardzo pokaźnym rozmiarze.*****UWAGA MIŁOŚNICY CZEKOLADY! Do linii produktów marki Galler dołączył nowy wariant czekolady! Pochodząca z Liège firma znana jest ze swych nadziewanych licznymi nadzieniami słodyczy, którym nie sposób się oprzeć, jednego brakowało w ich szerokiej ofercie - aż do teraz. Poznajcie sześć cudownych, nadziewanych tabliczek czekolady! Prawie trzy razy obszerniejsze od legendarnych batoników firmy (a także zawierające nowe kombinacje czekoladowych polew i szczególnie hojną ilość nadzienia), te tabliczki zaspokoją wszystkich miłośników czekolady, którzy nie mogli nigdy oprzeć się słodyczom od Galler. DLACZEGO WARTO WYBRAĆ NADZIEWANĄ TABLICZKĘ OD „GALLER"? - Dzięki nad wyraz obszernemu rozmiarowi, tabliczki są jakby wyprodukowane, żeby się nimi dzielić: każda skrywa 18 kostek czekolady, które łączą w sobie intensywność kakao z rozmaitością wytwornych nadzień.- Możesz cieszyć się naturalnymi, autentycznymi smakami: tabliczki nie zawierają nienaturalnych barwników ani konserwantów.- Czekolady wyprodukowane są z pomocą elementów najwyższej jakości: wyrafinowane nadzienie otoczone jest cienką powłoką czekolady, posiadające wysoki procent zawartości kakao i niską zawartość cukru.*****elementy: cukier 36%, tłuszcze roślinne (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy) 13.50%, pełne mleko w proszku 12.25%, orzechy laskowe 10%, masło kakaowe 8%, pasta kakaowa 8%, inulina 4.25%, serwatka w proszku 3.75%, dekstroza 2.75%, emulgator: lecytyna sojowa 0.7%, niskotłuszczowy proszek kakaowy 0.5%, naturalny aromat waniliowy 0.3%. Mleczna czekolad:: miazga kakaowa minimum 30%. Może zawierać inne orzechy, jaja i pszenicę (gluten).Warunki przechowania: przechowuj w temperaturze nieprzekraczającej 21 °C.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Tabliczka mlecznej czekolady z nadzieniem pralinowym lait praline, 180 g. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.